Als je gelooft dat het lukt, zul je kansen zien. 
Als je gelooft dat het niet lukt, zul je obstakels zien.


Wayne Dyer

Zwangerschapsbegeleiding

Je zwangerschap is een bijzondere, maar soms ook spannende en onzekere tijd. Een tijd van grote lichamelijke en emotionele veranderingen. Daarom is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen.
Cranio Sacraal Therapie biedt hierbij ondersteuning.

In de zwangerschap ontstaat, mede door hormonale veranderingen, een hogere spanning op het bekken, de onderrug, het middenrif en de banden. Een sessie biedt hierbij verlichting, evenals bij andere klachten zoals slapeloosheid en misselijkheid.

Ook emotioneel kun je je anders gaan voelen. Door de invoelende, persoonlijke begeleiding ervaar je een diepe ontspanning en innerlijke rust waardoor je weer meer in contact komt met je eigen kracht en vitaliteit. Dat maakt het makkelijker om vol vertrouwen de bevalling in te gaan.

Indien nodig kunnen de behandelingen ook gericht zijn op – bijvoorbeeld – het verminderen van angst voor de bevalling of een andere manier van denken ten aanzien van bevallen. Bijvoorbeeld: in plaats van de gedachte dat je als zwangere ‘een bevalling moet doen’, kun je ook ‘je kindje helpen geboren te worden’.

En natuurlijk besteden we aandacht aan het samen met je baby in je buik genieten van het contact met elkaar! Welkom kleintje!

Na de bevalling biedt het ondersteuning om weer op krachten te komen, voor jou maar ook voor je kindje.