iris cranio sacraal therapie        
 

healing op AFSTAND

 

Waarheid vind je nergens anders dan in je lichaam.
Vecht dus niet tegen je lichaam want dan vecht je tegen je eigen realiteit.
E. Tolle


Een healing op afstand is een fijn hulpmiddel bij velerlei klachten: stress, pijn, angst, niet lekker in je vel zitten, onrust in je hoofd of lichaam, emotionele klachten et cetera. Ernstige ziektes kunnen er niet mee genezen worden, maar ik kan je er wel in ondersteunen. Je zelfgenezend vermogen wordt aangesproken waardoor je lichaam zich kan beginnen te herstellen en ontspannen.

Een healing op afstand is geschikt voor iedereen! Als je ver weg woont - maar ook dichtbij -, in het ziekenhuis verblijft of in een verzorgingshuis. Als je momenteel liever geen direct contact wilt, niet mobiel bent, als je geen tijd hebt om naar de praktijk te komen, als je weinig energie hebt. Als je je (jonge) kind of huisdier wilt laten behandelen.

 Je stuurt mij je hulpvraag en een recente foto waarop ik goed je ogen kan zien. Op het afgesproken tijdstip bel je mij op 070 32.34.696, zodat we kort op de aanleiding kunnen ingaan. Daarna ga je comfortabel liggen of zitten. Probeer te ontspannen en stel je open voor de behandeling. De behandeling duurt vervolgens maximaal 45 minuten. In mijn geval is het een combinatie van healing (aura, chakra's, energiebanen), Reiki, Tachyon Energie en Cranio. Na de behandeling vul ik je lichaam en aura met met liefdevolle energie.

Hoe jij je tijdens en na de behandeling voelt kan ik niet zeggen. In veel gevallen merk je er iets van: warm, koud, tijdelijk meer pijn, emoties, veranderende ademhaling, opgelucht, een zwaar gevoel, toenemende energie. Soms merk je er niets van. Maak je niet ongerust, het werkt dan op onbewust vlak. Soms realiseren mensen zich een paar dagen later dat er iets gebeurd is. Alls is goed. Weet dat je in je eigen veilige omgeving bent waar alle emoties er mogen zijn. Je krijgt nooit meer dan je aan kan!
Na de behandeling kun je eventueel nog even blijven liggen/zitten. Denk eraan goed te drinken.

Voor kinderen en dieren kan je niet verwachten dat zij stil blijven zitten, dus dat hoeft dan ook niet.

Als je de behoefte hebt achteraf iets met mij te delen, kun je mij gerust daarover mailen.

E-mailen
Bellen