iris cranio sacraal therapie        
 

METAMORFOSE MASSAGE

 

Duisternis kan geen duisternis verdrijven; enkel licht is daartoe in staat.
Haat kan geen haat verdrijven; enkel liefde is daartoe in staat.
Martin Luther King jr


Een metamorfose massage is een zachte en liefdevolle manier van masseren van reflexzones op de zijkanten van voeten, handen en hoofd.
Deze massagevorm heeft een diepgaand, ontspannend effect op degene die het ondergaat. Hierdoor gaat de energie beter stromen en kunnen blokkades, oude (gedachte)patronen en emoties in beweging komen en verdwijnen. Een metamorfose massage kan bij iedereen een ander effect hebben, passend bij de persoon die de massage ontvangt. Naast de zachte aanraking heeft ook de aandacht een helende werking, evenals het loslaten en niet najagen van resultaten.

De massage is zeer zacht en volkomen veilig. Daardoor is hij ook  geschikt voor baby’s, kinderen, zwangere vrouwen, gehandicapten en ouderen. Het is een hulpmiddel om te werken aan bewustzijn, verwerken van (oude) emoties na trauma’s of ernstige ziekte, psychische  klachten of gewoon voor een heerlijke ontspanning.

Deze methode is ook te gebruiken bij mensen in een terminaal stadium. Dan kan het helderheid geven in wat ze nog kunnen doen/oplossen en meer vrede en minder angst geven om te sterven.
De massage is ook uitstekend toe te passen naast andere behandelmethoden, en wordt in de praktijk vaak ervaren als een verdieping van of aanvulling op Reiki.

Het is opmerkelijk wat deze massage, die uit zacht vloeiende bewegingen bestaat, te weeg kan brengen. Enkele voorbeelden:

·  "Een behandeling geeft me kracht en meer energie"
·  "De massage bracht me harmonie en acceptatie"
·  "Mijn drukke zoontje ontspande enorm door de behandelingen"


E-mailen
Bellen